مقالات

ماساژ و کمک به سلامت روان

ماساژ و کمک به سلامت روان

تأثیر عاطفی استرس، به صورت افسردگی و اضطراب ظاهر می شود. در این مقاله، پرداختن به تاثیر ماساژ درمانی برای کمک به سلامت روان می پردازیم.

ماساژ درمانی برای کمک به سلامت روان

جنی چیک، ماساژ درمانگر دارای مجوز می گوید طی 16 سال تجربه ماساژدرمانگری، به غیر از موارد مرتبط با ماساژ، هرگز درباره مسائل سلامت روانی یا عاطفی با مشتریان خود صحبت نکرده است. وی می‌گوید: «ممکن است بیماران فقط درباره داروهای مصرفی خود با من صحبت کرده باشند».

ایریزاری،  ماساژ درمانگر دارای مجوز مستقر در نیویورک نیز عقیده مشابهی دارد. او می‌گوید: «وقتی از مشتریان می ‌پرسم چه چیزی سبب علاقه آنها به ماساژدرمانی شده، آنها درباره اثرات آرام سازی ماساژدرمانی و اثرات آن بر بدن و آرامش ذهن خود صحبت می کنند و از تاثیرات ماساژ درمانی برای کمک به سلامت روان تا حدودی آگاه هستند».

انجمن اضطراب و افسردگی آمریکا، اضطراب را بعنوان شایعترین بیماری روانی این کشور و افسردگی را به ‌عنوان علت اصلی ناتوانی افراد ۱۵ تا ۴۱ ساله معرفی کرده است. این آمار، بسیار هشدار دهنده است و باید از روش های درمانی به غیر از دارودرمانی برای کمک به رفع این مشکلات استفاده شود.

ماساژ و رفع استرس

برخی از افرادی که به دنبال ماساژدرمانیهستند، با مشکلاتی در زمینه سلامت روان دست و پنجه نرم می کنند. بر اساس گزارش پژوهشی انجمن ماساژدرمانی آمریکا در سال 2021، 27 درصد از افرادی که در 12 ماه گذشته برای دریافت ماساژ درمانی برای کمک به سلامت روان به مراکز معتبر مراجعه کرده اند، این کار را برای آرامش و کاهش استرس انجام داده اند. ماساژ درمانی دارای پتانسیل زیادی برای تسکین تنش و دردهای مزمن (دو مورد از تظاهرات اصلی استرس و اضطراب) است.

ماساژدرمانی، جذب یک نیروی شفابخش نامرئی

چیک می‌گوید پس از گذشت حدود پنج سال تجربه ماساژدرمانی، متوجه وجود الگوی خاصی در مراجعین خود شده است. برخی از الگوها دارای ماهیت فیزیولوژیکی بودند و برخی دیگر رفتاری یا کلامی بودند.

چیک، پس از سالها تجربه، متوجه وجود درجاتی از افسردگی در مراجعینی شده که به مدت بیش از چند سال درد مزمنی را متحمل شده و برای دریافت ماساژ درمانی برای کمک به سلامت روان به او مراجعه کرده بودند. در یک مطالعه انجام شده در سال 2019 در استرالیا، مشخص شد که افراد مبتلا به به دردهای مزمن، مجموعه‌ ای از علائم اختلال عاطفی از جمله افسردگی و اضطراب را تجربه می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *